Hvordan håndteres dette!

Hvis du vil bytte en vare eller har bestilt i forkert størrelse, tilbyder Sportsgear.dk 90 dages ombytning. Du kan desuden også returnere din vare i samme periode.

Det skal både være let og rimeligt at handle online, vi går ind for fair handel betingelser. Her finder du de mest almindelige spørgsmål til returnering og ombytning, som du med fordel kan læse inden du går videre. Vores retursystem er enkelt og let.

Hvis disse spørgsmål ikke hjalp dig kan du evt. finde flere svar i vores: Hjælp til Selvhjælp

Send os en pakke

Vi anbefaler til enhver tid at du benytter vores GLS Retur label.

Når du bruger denne er du sikret at pakken kommer rigtigt frem og at din returnering bliver matchet med din registrering.

Vi benytter GLS til returnering, og det koster 49,- kr at benytte vores Label som modregnes dit tilgodehavende.

Aflever på vores adresse

Vidste du at kun 1 ud af 25 vælger at returnere deres køb hos Sportsgear.dk af dem der vælger dette skyldtes det oftest at pasform eller størrelse var forkert.

Du kan derfor med fordel bytte i vores showroom på Bygmestervej 6, i København.

Eller du kan selvfølgeligt blot bede os bytte den
via pakkeposten

Returnering af klubtøj

Har du fået noget tøj eller lignende som en del af et klub eller foreningssæt bør du kontakte vedkommende der har stået for bestillingen. Er det en beklædningsdel uden tryk kan du i de fleste tilfælde dog godt bytte den direkte hos os, her bør du kontakte os på mail eller telefon.

Hvis du har stået for sæt-bestillingen, så ved du helt sikkert hvordan du kontakter os

Hjælp til selvhjælp

Kan jeg annullere min ordre

Ja ordre der ikke er pakket og afsendt kan annulleres under din konto og ordre. Hvis du når dette i tide er der ingen omkostninger ligesom at vi heller ikke modtager nogen betaling.

Ja, når du kigger under din konto og din ordre vil du kunne vælge hvilke produkter der kan returneres og derefter nøjes du med blot at returnere derefter.

Husk at du skal sende dine returvarer tilbage indenfor 14 dage. derefter går der ca. 24 timer fra vi har registreret din returnering til at vi tilbagebetaler til det samme betalingsmiddel som du benyttede til at betale med

Det gælder at du skal sende dine returvarer tilbage indenfor 14 dage. fra at du har oplyst os om dette.

Du har hele 90 dage til at oplyse os om ønsket returnering eller ombytning, fra det tidspunkt at du fysisk modtog varen.

Kun 1 ud af 25 oplever at skulle bytte hos sin varer hos Sportsgear, dog har vi valgt at ligge en label sammen med din fremsendte vare som er portobetalt og som der blot kan sætte på pakken efter du har registreret din returnering eller ombytning.

Desværre ikke længere – vi leverer en forudbetalt portolabel med i forsendelserne til alle varer uden tryk, men vi er blevet nødt til at opkræve fragtomkostningen på 49,- kr, som modregnes dit tilgodehavende – vi tager ikke imod varer retur med tryk på. husk at du skal sende din varer retur senest 14 dage fra at du har anmeldt din retur eller ombytning.

Sørg altid for at pakke varen forsvarligt ind. genbrug gerne pakke-materialet som varen kom med. benyt den evt. vedlagte GLS Retur label, er denne bortkommet, beskadiget eller lign. og du selv har printet en label vi har mailet til dig kan denne blot klæbes på med almindeligt tape. brug evt. husholdningsfolie eller andet til at beskytte den mod regn og fugt.