Et stærkt samarbejde

Sportsgear.dk er shoppen for dig der elsker sport – det gør vi !

Så uanset om du er på jagt efter et par nye shorts, en t-shirt eller et helt sæt til dig selv eller din klub så vil vi gerne være din one-stop løsning.  På stort set alt i det store udvalg kan du vælge om du vil have tryk på eller ej, det er klart at omkostninger pr. tryk er forskelligt om det er et enkelt tryk eller mange, men vi laver det meste indenfor egne 4 vægge og vi er derfor konkurrencedygtige.

Vi håber at du kan finde det du lige står og mangler eller bliver godt inspireret. Vi har mange produkter der endnu ikke er lagt op på shoppen og vi hører meget gerne fra dig i alle tilfælde hvis du ikke fandt det du ledte efter, er i tvivl om størrelser eller andet.

Service og erfaring, gør det personligt

Er du eller din klub blandt dem der stadigvæk vægter god vejledning og personlig service højt uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller økonomiske rammer, så bemærk vores anbefalinger og årelange kunderelationer, det er vi ikke kommet sovende til. Vores fornemste opgave består i at være mellemled imellem dig og det store udvalg der findes – Vi er uafhængige af de forskelige leverandører og arbejder alene i vores kunders interesse.

Sportsgear blev etableret som selvstændig virksomhed i 2015 og har siden arbejdet på at bringe kvalitetsikkert sportstøj fra mindre kendte mærker til de danske sportsklubber. Det er vores overbevisning at udenlandske mærker med høj kvalitet og stilrent design fortjener en chance på det danske marked og behøver ikke koste en formue.

01

Godt håndværk

Med mange års erfaring, tilbyder vi Transfer-tryk og fuldfarvetryk på sport, fritid og profiltøj, vi samarbejder med et udvalg af underleverandører som supporterer os de forskelige opgaver og med vores grafiske afdeling sikrer vi at resultatet bliver som ønsket – har du ideen så løfter vi opgaven sammen.

02

Kvalitet & Udvalg

Sporstgear er igennem årene udbygget med kvalitetsprodukter fra mange forskelige leverandører og kun ganske få er blevet sorteret fra med baggrund i fejlskøn eller manglende evne til at opretholde en tilfredsstillende kvalitet. Det betyder at vores udvalg er tilsfredsstillende, men ikke at vi har indstillet vores konstante afsøgen af markedet for nye spændende leverandører til dig og din sport.

03

Vi repræsenterer Integritet

For hver handel der gennemføres via sportsgear, uanset om du bestiller 27 kampdragter eller et par nye fitness-tights så står vi på mål for at vores kunder i sidste ende har fået anerkendt tilliden ved at handle hos os. 100 gode anbefalinger opvejer ikke en dårlig – uanset om denne skyldtes fabrikantens produkt. med andre ord – vi tørrer ikke noget af på nogen, vores løfte om en god handel er vores forpligtigelse

Eksponering efter behov

Branding

Hold-sæt

Individuelle tryk