Det er let at handle online hos Sportsgear

Du kan vælge at handle som gæst eller at oprette en kundekonto, uanset hvad du vælger er det let at tilføje varer til kurven og evt. tryk der skal påføres, derfra vælger du blot din foretrukne fragtmetode og gennemfører betaling.

Vi har her lavet en overskuelig liste med fragtpriser så du kan beslutte dig for hvad der passer til dig, samme muligheder bliver du også præsenteret for når du indtaster dine adresseoplysninger ved betaling for dit køb.

Fragtpriser

Pakker til afhentning:

GLS…………………………………… 49,- kr.

Ved ordre over 799,- kr. er det gratis at benytte denne fragt

Pakker med udbringning:

GLS…………………………………………… 69,-

Ved ordrer over 999,- kr. er det gratis at benytte denne fragt.

Pakker til Erhverv:

GLS…………………………………………… 55,-

Ved ordrer over 999,- kr. er det gratis at benytte denne fragt.

Levering

Den billige og fleksible løsning, hvor at du stort selv vælger hvornår det passer dig at afhente din pakke, hvilket kan være en stor fordel, hvis du ikke ved dig sikker på hvornår du er hjemme til at tage imod din pakke eller ikke har mulighed for eller ønsker at omdeleren kan stille pakken, husk dog at hente din pakke indenfor 7 dage fra at den er klar til dig.

Komfortabel pakkelevering som tilbydes når du er hjemme eller ved at du med fuldmagt til omdelleren kan bede om at pakken bliver leveret på et aftalt sted og blot venter på at du kommer hjem.Bemærk at risiko for pakken overgår til dig alene ved levering uden underskrift på anvist sted – men meget bekvemt!

Du kan med fordel afhente dine ordre direkte hos os, vi står altid til rådighed for råd og vejledning, ligesom at du kan prøve alt fra shoppen og handle på stedet.

Online-Bestillinger afgivet i hverdagstimerne pakkes indenfor 30 minutter og kan afhentes uden ventetid på vores adresse: Bygmestervej 6, i gården – 2400 København NV.

Vær dog opmærksom på at varer med print kan have forlænget ekspeditionstid og nogle varer kan være på fjernlager.  Du får besked, så snart ordren er pakket og ring hvis det haster på telefon 53 36 53 36

Vi behandler alle ordrer samme dag eller efterfølgende hverdag, hvis din bestilling er senere end 11:30. GLS afhenter pakker hos os ca. kl. 13:00 og vi bestræber os altid på at få alle ordrer hurtigt ekspederet.

For GLS gælder at der året rundt forsøges leveret den efterfølgende dag, med undtagelse af f.eks. Black Friday og Jul, hvor at der oftest må regnes med 1-2 dage.

Vær dog opmærksom på at varer med print kan have forlænget ekspeditionstid og nogle varer kan være på fjernlager.  Du får besked, så snart ordren er pakket og afsendt. Hvis du er i tvivl om din ordre er ekspederet eller afsend er du altid velkommen til at kontakt os eller ringe hvis det haster på telefon 53 36 53 36